Webdesign Utrecht, Den Haag, Netherlands

Webdesign Utrecht
Één website, iedere gebruiker, elk apparaat

Vraag een gratis offerte aan

Vul de onderstaande gegevens in, en wij nemen meteen contact met u op

Ons Portfolio
 • eCommerce & Shopping Site

  Bezoek EssentialFarm.com
 • Bezoek Home-Medicare.com
 • Tech Startup

  Los Angeles, USA

  Bezoek pappae.com
 • Wellness Massage

  Santa Monica, USA

  Bezoek kristinhealingarts.com
 • Industrial

  Penang, Malaysia

  Bezoek osb.com.my
 • Mobile Site

  Seven Terraces Hotel

  Bezoek m.seventerraces.com
 • Mobile Site

  Muntri Mews Hotel

  Bezoek m.muntrimews.com
 • Mobile Site

  Muntri Grove Hotel

  Bezoek m.muntrigrove.com
Wij zorgen voor beleving en veranderen hoe er geshopt wordt 
ECOMMERCE BEURZEN

WE VERZORGEN DE BESTE SHOP-ERVARING

Wij creëren eCommerce beurzen die in het oog springen, harten veroveren en het winkelend publiek omzetten in kopers. Van luxe mode tot gezondheidsproducten, sportkleding tot cosmetica. We passen we de liefde van uw merk, expertise van de consument en de technische kennis aan elke ervaring toe.
MULTI DEVICE STRATEGIE

GEBRUIK VAN ALLE DEVICES

Het gebruik van de consument van vandaag omvat meerdere apparaten. Strategische inhoud kan worden weergegeven op speciefieke apparaten. Onze software zorgt ervoor dat de content op maat bij uw potentiële klant wordt weergegeven op basis van locatie of het aantal bezoeken.
Ontdek

INTELLIGENTE TARGETING MET

KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE

Onze software met kunstmatige intelligentiezorgt ervoor dat uw website op maat gemaakte content vertoont op basis van klant zijn/haar
 • DEVICE
 • LOCATIE
 • AANTAL BEZOEKEN

Ontdek
Content Management Systemen

Onbeperkte controle over de inhoud van uw website

U hoeft geen webdesign bedrijf in te huren elke keer dat u uw website wilt updaten. We weten dat het verkrijgen van informatie op het juiste moment een integraal onderdeel is van het runnen van een succesvol bedrijf. Met ons eenvoudige online Content Management Systeem (CMS), zult u in staat om content te plaatsen, te bewerken en inhoud van uw website te verwijderen. Gewoon inloggen, wijzigingen aanbrengen, en dan ziet u een voorvertoning van hoe uw nieuwe informatie eruit zal zien op uw site en kunt u het direct posten!

Wat is CMS? De meeste CMS lijken erg op een tekstverwerker of je update-pagina van je sociale netwerk profiel. Het stelt u in staat om te creëren, publiceren, organiseren en beheren van uw online content. Als u in staat bent uw Facebook te updaten, dan kunt u ook uw website bijwerken. Afhankelijk van de behoeften en het personeelsbestand van de klant, kan de CMS worden ontworpen voor gebruik door een zeer technische webmaster of zo eenvoudig en intuïtief, dat zelfs de meest technologisch uitgedaagd redacteur het effectief kan gebruiken . 

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op, voor een proefrit van ons Content Management Systeem. 


E-Commerce

GENEROUS APP zal uw bedrijf de mogelijkheid geven om uw producten en diensten te verkopen via een betrouwbare, veilige en eenvoudig te beheren e-commerce website

Ons e-Commerce ontwerpproces zet bezoekers van uw website om in betalende klanten. 

GENEROUS APP garandeert dat er binnen uw budget kan worden gewerkt

Krijg een ongekende controle over uw online winkel en laat uw online verkoop opbloeien. 

De ontwerpen van GENEROUS APP zijn intuïtief ontworpen met een focus op gebruiksvriendelijke interfaces, wat resulteert in duidelijke en overtuigende call-to-action, het snel laden van pagina's en gemakkelijke online kassa 

Responsive Design

Er zijn meer dan 100 miljoen iPads en iPad Mini. Over de hele wereld zijn er meer dan 1 miljard smartphones in gebruik. De mobiele zoekmarkt is nu goed voor meer dan 50% van alle online zoekopdrachten. Uw bedrijf moet in staat zijn om deze doelgroep gemakkelijk te bereiken. Met de toename van apparaten en internetverkeer, is het hebben van een responsive design niet alleen leuk, maar ook noodzaak. 

GENEROUS APP maakt niet alleen responsive websites, ook analyseren we zorgvuldig wat uw potentiële klanten nodig hebben van een mobielgeoptimaliseerde website. We ontwerpen zorgvuldig een ontwerp voor elk apparaattype, van mobiel tot tablet en desktop. We zorgen ervoor dat uw site de de beste mogelijkheden heeft in het bereiken van haar doelen en het behalen van resultaten.  Share by:
<